Altanbygge i Torshälla

Lifvergren Bygg är din byggfirma i Eskilstuna

Behöver du professionell hjälp med altanbygge?

Lifvergren Bygg är din proffssnickare när du efterfrågar en köksrenovering, en badrumsrenovering eller ett fasadbyte alternativt ett altanbygge. De bästa hantverkarna har samlat sig hos oss och de gör ett toppenjobb med alla typer av snickeriarbeten du kan tänkas behöva. Vi behärskar i stort sett allt inom byggbranschen – små som stora projekt. De hushållsnära uppdragen är alltid ROT-avdragsgilla! Vi verkar framför allt i Eskilstuna men kan även åta oss uppdrag på annan ort efter överenskommelse.

Uppdrag från golv till tak

När ditt befintliga golv behöver en omgång med slipmaskinen, när dina väggar behöver ses över, när din fasad behöver ny panel eller när din altan ska byggas ut – då kan du kontakta oss så är vi idel öra. Våra tjänster innefattar alla typer av renoveringsuppdrag – från golv till tak. Kanske ditt hus till och med behöver takläggning eller byte av pannor? Eller krävs det så mycket som en taksänkning? Lifvergren Bygg snyggar till ditt hem från topp till tå, utomhus och inomhus.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Lifvergren Bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Altanbygge i Torshälla

En snickeriverksamhet med fokus på kunden

Få en ökad trivsel i ditt hem

Vi tycker om att snickra, men främst tycker vi om att göra det för din skull. Med vår hjälp får du en ökad trivsel i ditt hem – både för att din bostad är fräschare och säkrare, men också för att den blir mer hemtrevlig att vistas i. När du hör av dig till oss får du en kostnadsfri offert och ett samtal där vi går igenom dina planer. Att du blir nöjd och får en garanti på att vårt arbete var värt det, är vårt mest väsentliga mål. Givetvis får du en försäkran på att alla arbetsmoment blev korrekt utförda och att du slipper oroa dig för fuskbygge.

Följ & gilla oss gärna på Facebook & Instagram!

Våra tjänster

Köksrenovering - Lifvergren Bygg

Köksrenovering

Badrumsrenovering - Lifvergren Bygg

Badrumsrenovering

Altanbygge - Lifvergren Bygg

Altanbygge

Fasadbyte - Lifvergren Bygg

Fasadbyte

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Snabbt, effektivt och noggrant

Det är viktigt att det blir rätt från början

En renovering tar alltid en viss tid, men med oss får du jobbet garanterat snabbt och effektivt utfört med en stor noggrannhet. Vi gör alla moment i rätt ordningsföljd och med rätt verktyg och handlag. Det är viktigt att det blir rätt från början och det är också av den anledningen som vårt första samtal är så viktigt för oss. Det är då vi bestämmer exakt hur du vill ha det och hur vi kan åstadkomma det på bästa sätt.